ÜNİVERSİTEMİZ REKTÖRÜ PROF. DR. YENER YÖRÜK, 2013-YILIN EMPATİ ÖDÜLÜ’NÜ ALDI

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği; Trakya Üniversitesi Rektörlüğü, Edirne Valiliği ve Edirne Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen “Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları Projesi”ne, “2013-Yılın Empati Ödülü”nü verdi. Bu Empati Ödülü, “Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları” projesinin paydaşları olan kurumlara, 9 Eylül 2013 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 2013 Dünya Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi ile XII. Ulusal Psikolojik Danışma ve Rehberlik Kongresi’nin açılış töreninde verildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK’e Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay BARBAROSOĞLU ödülü takdim etti. Ayrıca Edirne Valiliği adına İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ÖZCAN ve Edirne Belediyesi adına Doç. Dr. Yeşim FAZLIOĞLU, “2013-Yılın Empati Ödülü”nü aldılar.

Rektör Prof. Dr. Yener YÖRÜK, törende “Balkan Özel Gereksinimli Çocuklar Spor Oyunları” hakkında sunum yaptı.
Bu içerik 10.09.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1356 kez okundu.
Resim Resim Resim Resim Resim Resim Resim